BRÜNE, dat is An-Sofie Noppe, singer-songwriter (bij An-Sofie Noppe en Oltid Olsan), zwaar ondersteund door Johannes Dewilde, steun, toeverlaat, levenspartner, muzikant en mede-ouder van drie kleine monsters: Otis, Nona en Lou. Zo ken je meteen de hele familie. In de keuken van dat West-Vlaamse/Gentse nest worden de pralines bedacht, gemaakt en ingepakt. Een echte Family Business dus, zoals ze dat zeggen.

De dag nadat onze jongste zoon Lou geboren werd, kwam mijn zus op bezoek met zelfgemaakte bounty's. Zeg nu zelf: heerlijk kraamgeschenk! Alleen: de chocolade smolt in je handen. En toen kwam corona en zaten de muzikanten elke dag thuis. Dus Johannes en ik dachten: die chocolade moeten we knapperig kunnen maken. En zo zijn we begonnen: met YouTube tutorials, veel tijd en duizend trial and errors. Omdat we thuis veganistisch eten maakten we er meteen ook een sport van om alles zonder room, melk of boter en meteen ook zonder suiker te maken. De kinderen moesten er ook van kunnen eten, weetwel. En toen barstte het plezier van pralines maken een beetje uit zijn voegen. Dankzij een fantastisch testpubliek dat ons overtuigde om er iets van te maken, is BRÜNE ontstaan.

Bij BRÜNE kies je voor biologische chocolade, handgemaakt, lokaal en 100% vegan. Wij gebruiken geen bewaarmiddelen, geen plastiek, wel biogebaseerde en recycleerbare materialen. De houdbaarheid van de pralines wordt een stuk korter (maximum twee weken), maar zo kunnen jij én de planeet ervan genieten!

BRÜNE = West-Vlaams voor "bruine"